Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteit en verse producten.

 

Laat u verrassen door de pure smaken van onze heerlijke gerechten. Wij beschikken over een uitgebreide wijnkaart en helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van een bijpassende wijn.

 

Onze menu kaart verandert regelmatig en is seizoensgebonden!

 

U kunt via Bancontact, kredietkaarten, papieren consumptiecheques betalen.

Menu

Suggesties van de chef

  • Voorgerechten

  • Asperge - gepocheerd eitje - peterselie olie

    €15,00

  • Asperge - zalm - dijonnaise

    €16,00

  • Kikkerbilletjes met lookboter

    €17,00

  • Boudin blanc - prei - gamba

    €17,00

  • Hoofdgerechten

  • Rundsbrochette - ratatouille - pittige tomaten saus

    €25,00

  • Vispannetje “ Dugleré” - patatjes

    €26,00

  • Asperges - gepocheerd eitje - peterselie olie - patatjes

    €24,00

  • Asperges - zalm - dijonnaise - patatjes

    €27,00

  • Krokant gebakken kalfszwezerik - piepkuiken - asperge - dragonsaus

    €28,00

  • Desserten

  • Sabayon met bolletje vanille

    €9,00

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD

€50,00

Asperge - gepocheerd eitje - peterselie

 

Of

 

Boudin blanc - prei - gamba

 

***

 

Varkenshaasje “pizzïola” creme de brie

 

Of

 

Asperges - zalm - dijonaise - patatjes

 

***

 

Dame blanche

 

*Menu per tafel uitgezonderd kids

Lunch gerechtjes (tot 14u45 - niet op zondag)

  • *Deze gerechtjes zijn altijd verkrijgbaar voor kinderen tot 14j.

  • Tortilla pocket - gekruid gehakt - groentjes

    €15,00

  • Balletjes in tomaat - selder - frietjes ( 2st /4s)

    €14,00/€21,00

  • Uitsmijter “ la Bionda”

    €15,00

  • Pasta met kaas en ham

    €15,00

  • Wokje met kipsateetje

    €19,00

Proevertjes om te delen... of niet

  • Kruidenbrood met onze heerlijke olijf oliën

    €7,00

  • Bruschetta met tomaat en basilicum (5st)

    €10,00

  • Humus en guacamole dip afgewerkt met kruiden - brood

    €12,00

  • Griekse salade

    €12,00

  • Huisgemaakte vlammetjes (5st)

    €14,00

  • Oesters 4 st (natuur, oosters, frans, warm)

    €16,00

  • Verse calamares fritti - tartaar

    €13,00

  • Bordje sweet potato fries

    €11,00

  • Dim sum in een pittige bouillon

    €14,00

  • Kipsateetjes - pinda sausje

    €14,00

  • Kroketjes van kaas - ham - mosterdzaad

    €13,00

  • Steurgarnalen met cocktail

    €17,00

  • Bordje ham - meloen - carpaccio rolletje met rucola

    €15,00

  • Ensaladia met tonijn - crackers

    €13,00

  • Supplement brood

    €1,00

  • Enkel proevertjes eten dan vragen wij vriendelijk om er min 3 p.p.te kiezen

Voorgerechten

  • Carpaccio van gemarineerde entrecote - parmezaan - rucola

    €19,00

  • Soepje van de dag

    €9,00

  • Gebakken uier met zoet - zure sjalotte saus

    €15,00

  • Vitello tonato - tartaar tonijn

    €16,00

  • Carpaccio coquille - gemarineerde octopus

    €18,00

  • Coeur de boeuf tomaat - gerookte paling - kruidenmayo

    €16,00

  • Broodje inbegrepen

Hoofgerechten

  • Vlees met een verhaal

    De Laet en Van Haver een internationaal begrip in horeca, werkt samen met de beste kwekers die de hoogste kwaliteit vlees uit de oorspronkelijke regio van het ras leveren. Voorts zijn ze ook gespecialiseerd in dry aged meat.

  • Steak West Vlaams Rood 250gr natuur / saus*

    €26,00

    *Sauzen: bearnaise - peperroom - archiduc - roquefort - stroganoff

  • Chateau Briand “BWB” 2 pers (600gr)natuur /saus*

    p.p. €30,00

    *Sauzen: bearnaise - peperroom - archiduc - roquefort - stroganoff

  • Entrecote Simmenthaler 300gr natuur/saus*

    €36,00

    *Sauzen: bearnaise - peperroom - archiduc - roquefort - stroganoff

  • A la minute gedraaide americain natuur of geprepareerd

    €22,00

  • Varkenshaasje “ pizzaïola “ - crème de brie

    €25,00

  • *Inclusief: Frieten – kroketten – patatjes – pasta, extra portie

  • Voor wie een slaatje/groentjes wil bij zijn vleesje

  • Slaatje mix

    €3,50

    Witlof slaatje/Warme groentjes of gebakken champignons

  • Witlof slaatje/Warme groentjes of gebakken champignons

    €4,50

  • Extra saus

    €2,50

  • Extra friet - kroket - pasta - patatjes

    €2,50

  • Mayonaise of ketchup

    €1,00

  • Mezzé met griekse salade

    €25,00

  • Bulgur salade met of zonder kip

    €19,00/€23,00

  • Pasta met look, spinazie, champignons - halloumi

    €20.00

  • Kabeljauw - lente groentjes - in ‘t groen*

    €26,00

  • Gebakken roggevleugel - kappertjes - citroenboter*

    €27,00

  • Pasta “ Vongolé”

    €26,00

  • *Keuze uit frietjes / kroketjes / patatjes / pasta

    extra portie: € 2.50

  • Mayonaise / ketchup

    €1,00

  • Fruits de mer “la Bionda”

    Dagprijs

    1/2 kreeft - krabbepoot - langoustines - gamba - steurgarnaal - wulken - kreukels garnalen - oesters - sausjes en krokante toast Van donderdag tot zondag (2 dagen vooraf te bestellen)

Dessertjes

  • Dame blanche mini

    € 8,00

  • Dame blanche

    €10,00

  • Café glacé

    € 10,00

  • Coupe colonel

    € 10,00

    Limoen sorbet – Vodka

  • Coupe aardbeitjes

    € 12,00

    + slagroom €1,20

  • Moeke’s appeltaartje – bolleke vanille

    € 10,00

  • Soesjes met vanille ijs – chocoladesaus

    €10,00

  • Cheesecake – speculaas – fruit

    €10,00

  • Krokantje lauwe brie – peperkoek – gebakken peer

    € 11,00

  • Biscuit – mousse – krokantje van chocolade

    €10,00

Wilt u gezellig komen tafelen bij Bistro la Bionda?

U kan telefonisch of per mail reserveren.

Contactformulier +32 15 61 43 56 info@bistrolabionda.be