Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteit en verse producten.

 

Laat u verrassen door de pure smaken van onze heerlijke gerechten. Wij beschikken over een uitgebreide wijnkaart en helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van een bijpassende wijn.

 

Onze menu kaart verandert regelmatig en is seizoensgebonden!

 

U kunt via Bancontact, kredietkaarten, papieren consumptiecheques betalen.

Menu

Suggesties

  • Voorgerecht

  • Aspergeroomsoep

    €7,00

  • Asperges op Vlaamse wijze

    €15,00

  • Tartaar gerookte forel - pimpernickel - mierikswortel

    €15,00

  • Kroketjes van kaas en ham - peterseliemayonaise - gember

    €14,00

  • Scampi met Provençaalse groentjes

    €14,00

  • Hoofdgerecht

  • Scampi met Provençaalse groentjes - rijst

    €24,00

  • Kabeljauw - asperges en zeegroentjes - witte wijnsaus

    €25,00

  • Gyros van lam - tzatziki - frietjes

    €24,50

  • Asperges op Vlaamse wijze - patatjes

    €24,00

  • Beef “Wellington”

    €25,50

  • Dessert

  • Triffle met vanille en aardbeitjes

    €9,00

  • Wentelteef met aardbeitjes en bolleke ijs

    €9,00

Gezelligheid kent geen tijd

  • suggestie-menu (p/p)

    €40,00

  • Asperges op Vlaamse wijze

  • OF

  • Tartaar gerookte forel - mierikswortel

  • ---

  • Tagliata van rund

  • OF

  • Scampi met Provençaalse groentjes

  • ---

  • Ijs met aardbeitjes

  • - Menu per persoon -

Lunch gerechtjes (12h tot 14:45h en niet op zon en feestdagen)

  • Broodje Italiano (pesto – tomaat – mozzarella – ham)

    €13,00

  • Stoofvlees op de wijze van moeke – frietjes

    €18,00

  • Ballekes in tomatensaus, witte selder – frietjes

    €18,00

  • Wrap met kip – ananas – curry – cresson

    €14,00

  • Canneloni met spinazie – gehakt of quorn – tomatensaus

    €17,00

Voorgerechten

  • Gemarineerde tomaatjes – chutney van paprika – geitenkaas

    €13,00

  • Kikkerbillen met lookboter

    €14,00

  • Carpaccio van gemarineerde entrecote – rucola – Parmezaan

    €16,00

  • Sashimi van coquille – avocado – appel – crème van tomaat

    €18,00

  • Trio van aardappel met zure room – garnaal, kaviaar, gerookte zalm

    €18,00

  • Klassieke krabcocktail

    €17,00

  • Tartaar van rund – kroketje van rund – rolletje Chianina en knolselder

    €18,00

  • Duo van loempia en springroll met kip – gele curry – zoete salade

    €15,00

Salades – pasta – vege food (broodje inbegrepen)

  • Zuiderse salade – feta – scampi

    €20,00

    Zonder scampi: €19,00

  • Salade “Bijoux”( gebakken zalm – mozzarella)

    €20,00

  • Salade “Zomerblozer”( tomaat – garnalen – ei)

    €23,00

    Zonder spek: €17,00

  • supplement friet/kroket

    €2,20

  • Supplement mayo/ketchup/broodje

    €1,00

  • Penne Arabiatta met scampi

    €21,00

    Zonder scampi: €18,00

  • Linguini Vongolé

    €24,00

  • Portobello – pasta – spinazie – truffel – spek

    €22,00

    Zonder spek: €20,00

Vlees met een verhaal

  • De Laet en Van Haver

    “De Laet en Van Haver” of ook “The Butcher store” genoemd, is een internationaal begrip in horeca, werkt samen met de beste kwekers die de hoogste kwaliteit vlees uit de oorspronkelijke regio van het ras leveren. Voorts zijn ze ook gespecialiseerd in Dry aged meat.

  • Chateau briand “Belgisch wit blauw” (250gr) natuur of saus*

    €24,00

  • Côte à l’os “Belgisch wit blauw” (1kg – 2 pers) natuur of saus*

    €64,00

  • A la minute gemalen steak américain natuur of bereid

    €21,00

  • Kalf filet “Rossini” – aardappeltjes

    €29,00

  • Zomerse waterzooi van piepkuiken – aardappeltjes

    €22,00

  • Filet pur van paard natuur of saus*

    €26,50

  • * Sauzen: bearnaise – peperroom – archiduc – roquefort, extra portie

    €2,50

  • * Frieten – kroketten – patatjes – pasta, extra portie

    €2,20

  • * Mayonaise – ketchup

    €0,70

  • Voor wie een slaatje/groentjes wil bij zijn vleesje

  • Slaatje mix

    €3,50

  • Witloofslaatje

    €4,00

  • Warme groentjes

    €4,50

  • Gebakken champignons

    €4,50

Vis

  • Papilotte van makreel met seizoen groentjes- kruiden

    €22,00

  • Gebakken roggevleugel – kappertjes – citroenboter

    €25,00

  • Brandade van pladijs – garnaal – schelpjes

    €24,00

  • Gamba’s met wilde rijst – gegratineerd

    €28,00

  • Kikkerbillen met lookboter

    €24,00

  • * Frietjes – kroketjes – patatjes – pasta , extra portie

    €2,20

  • * Mayonaise – ketchup

    €0,70

  • Fruits de mer la Bionda

    Dagprijs

    ½ kreeft – krabbepoot – langoustines – gamba’s – scampi – oesters – wulken – kreukels -garnalen – steurgarnalen – sausjes en brood !! Van donderdag tot zondag mits 2 dagen vooraf te bestellen !!

  • Juli tot september

    Elke donderdag “mosselen op verschillende wijze”. Elke vrijdag middag “bordje mosselen”.

Wilt u gezellig komen tafelen bij Bistro la Bionda?

U kan telefonisch of per mail reserveren.

Contactformulier +32 15 61 43 56 info@bistrolabionda.be