Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteit en verse producten


ruit

Laat u verrassen door de pure smaken van onze heerlijke gerechten. Wij beschikken over een uitgebreide wijnkaart en helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van een bijpassende wijn.

Onze menu kaart verandert regelmatig en is seizoensgebonden! U kunt via Bancontact, kredietkaarten, payconiq en Zemst cheques betalen.

Gezelligheid kent geen tijd

zon pictogram

€50.00

Paté en crôute 
OF
Scampi basilicum - tomaten boter
Ragout van hert – wintergroentjes 
OF
Vis suggestie van de chef

***bij allergenen verwittig onze chef***

Huisgemaakte dame blanche 
OF
Sabayon
sandwich pictogram

Tot 14u45 - Niet op zondag - Deze gerechtjes zijn altijd verkrijgbaar voor kinderen

Lunch gerechtjes

Balletjes in tomatensaus - witte selder -
friet 2 of 4st

€16.00/€22.00

Pasta Arabiatta met spek

€18.00

Broodje burger “ La Bionda” met frietjes

€18.00

Bagel - serrano - Philadelphia - gegrilde paprika

€18.00

Fish & chips - tartaar saus

€20.00

Wrap met kip - curry - sla- ananas

€16.00

hapjes

Proevertjes om te delen... of niet

Nieuwe alinea

Nieuwe titel
Nieuwe titel

Nieuwe alinea

Nieuwe alinea

Bruschetta met tomaat en basilicum

5st

€12.00

Calamares fritti en verse tartaar

€14.00

Oesters natuur of met een twist 4 of 6 st

€16/24

kaasschotel

Voorgerechten

Broodje inbegrepen

Carpaccio van "F 4 Australische Wagyu full blood" filet d'Anvers

€19.00

Tomaten groentesoep met balletjes

€7.00

Kalfshersentjes gebakken – verse tartaar
€17.00
Toast brioche – boschampignons
€16.00
Scampi met basilicum – tomaten boter
€14.00
Bordje gerookte paling - zalm – toast
€20.00
Trio van eend – gerookt, mousse, gelakt

€18.00

Kroketjes van polenta – duxelle – crème van Parmezaan 

€16.00

Paté en croûte eend, foie gras, girolles - vijgencompote

€19.00

Kalfszwezerik – zwarte pens – rode spitskool
€22.00
bord met kip en rijst

Hoofgerechten

Vlees met een verhaal

Onze liefde voor kwaliteit begint bij de bron. Daarom werken wij samen met partners zoals Dierendonck en Steak a Manger, die met hun vakamanschap, terroirkennis en passie voor uitzonderlijk vlees ons inspireren om het beste op tafel te brengen.

*Inclusief : frieten - kroketten - pasta - aardappel

€26.00

Extra friet - kroket - pasta - aardappel

€2.50

Warme groentjes of gebakken champignons

€5.00

Slaatje mix / witloofslaatje

€4.00

Mayonaise of ketchup

€1.00

Steak West-vlaams Rood 250gr natuur of saus*

Natuur OF bearnaise - peperroom - archiduc - roquefort

€27.00

 Roggevleugel - boter - citroen - kappertjes*

€28.00

Herfst salade met geitenkaas - vijgjes
€24.00
Zeebaars - fregola sarda - paprika - tomaat 

€26.00

Varkenshaasje “Pizzaïola” - crème de Brie

€25.00

Fazanten filet - witloof - appeltje - oesterzwam - fine Champagne
€37.00
Filet pur van paard - witloofslaatje - sausje naar keuze

€33.00

Hertengrout met winterse groentjes

€27.00

Involtini van kip - mozzarella – ratatouille - pasta

€25.00

Vis suggestie van de chef

€26.00

Ossentong in Madeira saus*

€27.00

Kabeljauw – bouillon – groentjes - patatjes
€27.00
Americain a la minute gemalen natuur of bereid

€23.00

Signatuur gerecht van onze ” chef Sonja”
Blinde vinkjes met truffel – jonge spinazie – puree
Menapii gehakt en Australische Wagyu rund

€25

Voor wie een slaatje/groentjes wil bij zijn vleesje

cupcake

Dessertjes

Slagroom

€1.20

Dame blanche mini

€8.00

Café glacé

€10.00

Coupe advocaat - rozijnen

€11.00

Kaasbordje "La Bionda"

                      €14.00

fruittaartje van ons moeke - ijs

€10.00

Dame blanche

€10.00

Coupe kolonel

€10.00

Appelbeignets met ijs

€10.00

 Sabayon - ijs

€10.00

Mignardises op een bordje

€10.00

Wilt u gezellig komen tafelen bij Bistro la Bionda?


ruit

U kan telefonisch of per mail reserveren