Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteit en verse producten.

 

Laat u verrassen door de pure smaken van onze heerlijke gerechten. Wij beschikken over een uitgebreide wijnkaart en helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van een bijpassende wijn.

 

Onze menu kaart verandert regelmatig en is seizoensgebonden!

 

U kunt via Bancontact, kredietkaarten, papieren consumptiecheques betalen.

Menu

Suggesties

  • Voorgerechten

  • Soepje van erwten en spek

    €7,00

  • Paté van wild met uien compote

    €15,00

  • Kroketje van vlees - opgelegde bietjes - wasabi mayo

    €16,00

  • Zwezerik van kalf - pastinaak - beukenzwam

    €19,00

  • Gegratineerde visschelp

    €16,00

  • Hoofdgerechten

  • Witloof met hesp in den oven- 2 of 3 rol

    €19,00 / €22,00

  • Filet van hert - zoete patat - zwarte pens - schorseneren

    €29,50

  • Fazant filet - savooi - buikspek

    €27,00

  • Kabeljauw - puree met karnemelk - pre

    €26,00

  • Varkenshaasje pizzaîola - crème de brie

    €23,00

  • Gamba’s - kruidenboter - tomaat - pasta

    €29,00

  • Desserten

  • Moelleux au chocolat - bolleke crème - rood fruit

    €10,00

  • Panna cotta - ananas - caramel

    €10,00

  • Profiterol tarteletje

    €10,00

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD

€42,00

suggestie-menu (p/p)

Gegratineerde visschelp

Of

Gerookte eendeborst - gember slaatje
Kabeljauw - puree met karnemelk - prei

Of

Filet fazant - savooi - buikspek
Panna cotta met ananas en caramel

 

*Menu per tafel uitgezonderd kids

Lunch gerechtjes (tot 14u45 - niet op zondag)

  • Toast Kannibaal

    €13,00

  • Stoofvlees – friet op moekes wijze

    €18,00

  • Spaghetti Bolognaise klein/groot

    €12,00 / €15,00

  • Broodje burger “la Bionda” met frietjes

    €16,00

  • Parmentier met prei en gehakt of quorn

    €17,00

Proevertjes om te delen... of niet

  • Kruidenbrood met onze heerlijke olijf olien

    €7,00

  • Bruschetta met tomaat en basilicum

    €10,00

  • Gelakte chickenwings

    €12,00

  • Bordje ‘Bonta Duroc ham’ 24m rijping - meloen

    €15,00

  • Oesters – spiazie – gegratineerd

    €16,00

  • Verse calamares fritti – tartaar

    €13,00

  • Paté van secreto – brioche met rozijntjes

    €14,00

  • Loempia met Nobashi garnaal en groentjes

    €13,00

  • Crispy bites met courgette – pesto – mozzarella

    €14,00

  • Pittige balletjes met tomatensaus

    €12,00

  • Bordje wulken in pittige bouillon

    €13,00

  • Ambachtelijke beuling – appeltjes

    €13,00

  • Blini’s met gerookte zalm – platte kaas

    €17,00

  • Supplement brood

    €1,00

  • Enkel proevertjes eten dan vragen wij vriendelijk om er min 3 p.p.te kiezen

Voorgerechten

  • Carpaccio van gemarineerde entrecote – parmezaan – rucola

    €17,00

  • Kroketjes van kaas en ham – peterselie mayo – tomaat

    €14,00

  • Scampi van de chef

    €14,00

  • Klutsepotje van patatjes – ei – macedoine groentjes – garnalen

    €17,00

  • Gebakken champignons – look – truffel olie

    €17,00

  • Broodje inbegrepen

Hoofgerechten

  • De Laet en Van Haver

    "De Laet en Van Haver" een internationaal begrip in horeca, werkt samen met de beste kwekers die de hoogste kwaliteit vlees uit de oorspronkelijke regio van het ras leveren. Voorts zijn ze ook gespecialiseerd in dry aged meat.

  • Steak West Vlaams Rood 250gr natuur / saus

    €25,00

  • Chateau briand “BWB” 2pers 600 gr natuur / saus*

    €30,00

  • Filet pur van paard natuur / saus*

    €28,00

  • * Sauzen: bearnaise, peperroom, archiduc, roquefort, bordelaise

    €2,50

  • A la minute gedraaide americain natuur of geprepareerd

    €21,00

  • *Inclusief: Frieten – kroketten – patatjes – pasta, extra portie

    €2,20

  • Voor wie een slaatje/groentjes wil bij zijn vleesje

  • Slaatje mix

    €3,50

  • Witloof slaatje

    €4,00

  • Warme groentjes of gebakken champignons

    €4,50

  • Extra saus

    €2,50

  • Extra friet - kroket - pasta - patatjes

    €2,50

  • Mayonaise of ketchup

    €1,00

  • Zuiderse salade met feta – olijven

    €19,00

  • Zuiderse salade met feta en scampi

    €20,00

  • Pasta met truffelroom saus – champignons - parmezaan

    €21,00

  • Pasta met truffelroom saus – champignons – parmezaan - spek

    €23,00

  • Gebakken roggevleugel – kappertjes – citroenboter

    €26,00

  • Zeebaars filet – tabouleh met groentjes – rode pepersaus

    €23,00

  • Keuze uit frietjes / kroketjes / patatjes / pasta

    €2,50

  • Mayonaise / ketchup

    €1,00

  • Fruits de mer "la Bionda"

    Dagprijs

    ½ kreeft – krabbepoot – langoustines - gamba – steurgarnaal – wulken – kreukels garnalen – oesters - sausjes en krokante toast Van donderdag tot zondag (2 dagen vooraf te bestellen)

Wilt u gezellig komen tafelen bij Bistro la Bionda?

U kan telefonisch of per mail reserveren.

Contactformulier +32 15 61 43 56 info@bistrolabionda.be