Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteit en verse producten.

 

Laat u verrassen door de pure smaken van onze heerlijke gerechten. Wij beschikken over een uitgebreide wijnkaart en helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van een bijpassende wijn.

 

Onze menu kaart verandert regelmatig en is seizoensgebonden!

 

U kunt via Bancontact, kredietkaarten, papieren consumptiecheques betalen.

Menu

Suggesties

  • Voorgerechten

  • Tartaar van zalm - appel - jus kalamansi - pompelmoes

    €16,00

  • Gerookte paling - hangop met dille - bietjes

    €15,00

  • Buikspek - coquilles - Hollandaise met Japanse azijn

    €18,00

  • Gazpacho - rivierkreeftjes - fregula sarda - gebrande venkel

    €15,00

  • Brioche - burrata - tomaten - tapenade

    €13,00

  • Hoofdgerechten

  • Skrei - kokkels - pastinaak - gepofte prei

    €26,00

  • Rode poon - vongolé - soepje van tomaat, saffraan, selder

    €25,00

  • Entrecote “ Angus “ 300gr

    €35,00

  • Beef “ Wellington” - sjalottesaus

    €27,00

  • Lamfilet - gratin - groentjes - jus van lam

    €29,00

  • Roulade van parelhoen - stampot met spinazie en aardappel

    €27,00

  • Desserten

  • Biscuit hazelnoot - chocomousse - chocolade

    €10,00

  • Jus van rode bes - baverois witte chocolade - compote peer

    €10,00

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD

€50,00

Tartaar zalm - appel - kalamansi

 

Of

 

Buikspek - coquille - hollandaise

 

***

 

Skrei - kokkels - prei - pastinaak

 

Of

 

Roulade van parelhoen - stampot spinazie en patat

 

***

 

Biscuit hazelnoot - chocomousse - chocolade

 

Of

 

Kaasbordje (supplement €5)

 

*Menu per tafel uitgezonderd kids

Lunch gerechtjes (tot 14u45 - niet op zondag)

  • Broodje gezond met gerookte zalm en avocado

    €15,00

  • Stoofvlees op moekes wijze - friet

    €20,00

  • Vol au vent met friet

    €21,00

  • Broodje burger “la Bionda” met frietjes

    €16,00

  • Huisgemaakte cordon bleu - groentenpuree

    €21,00

Proevertjes om te delen... of niet

  • Kruidenbrood met onze heerlijke olijf oliën

    €7,00

  • Bruschetta met tomaat en basilicum

    €10,00

  • Humus en guacamole dip afgewerkt met kruiden - brood

    €12,00

  • Bacalao - aîoli

    €15,00

  • Oesters 4 st (natuur, oosters, frans, warm)

    €16,00

  • Verse calamares fritti - tartaar

    €13,00

  • Patatas bravas

    €11,00

  • Dim sum in een pittige bouillon

    €14,00

  • Escargots met look en kruiden

    €14,00

  • Kroketjes van kaas - ham - mosterdzaad

    €13,00

  • Bordje lekkers uit de zee ( gamba, garnalen, wulken)

    €17,00

  • Gelakte chickenwings

    €13,00

  • Traag gegaard buikspek - pickels mayo

    €16,00

  • Supplement brood

    €1,00

  • Enkel proevertjes eten dan vragen wij vriendelijk om er min 3 p.p.te kiezen

Voorgerechten

  • Carpaccio van gemarineerde entrecote - parmezaan - rucola

    €19,00

  • Minestrone soep

    €9,00

  • Kalfshersentjes met verse tartaar

    €17,00

  • Kroketjes van kreeft - gefruite peterselie - kreeftenmayo

    €20,00

  • Kroketjes van kreeft - gefruite peterselie - kreeftenmayo

    €14,00

  • Gamba’s met basilicumboter

    €19,00

Hoofgerechten

  • Vlees met een verhaal

    De Laet en Van Haver een internationaal begrip in horeca, werkt samen met de beste kwekers die de hoogste kwaliteit vlees uit de oorspronkelijke regio van het ras leveren. Voorts zijn ze ook gespecialiseerd in dry aged meat.

  • Steak West Vlaams Rood 250gr natuur / saus*

    €26,00

  • Chateau Briand “BWB” 2 pers (600gr)natuur /saus*

    p.p. €30,00

  • Filet pur van paard 220gr natuur/saus*

    €29,00

  • A la minute gedraaide americain natuur of geprepareerd

    €21,00

  • Kalfszwezeriken - spek - champignon - l’aligot

    €31,00

  • *Inclusief: Frieten – kroketten – patatjes – pasta, extra portie

    €2,20

    *Sauzen: bearnaise - peperroom - archiduc - roquefort - bordelaise

  • Voor wie een slaatje/groentjes wil bij zijn vleesje

  • Slaatje mix

    €3,50

    Witlof slaatje/Warme groentjes of gebakken champignons

  • Witlof slaatje/Warme groentjes of gebakken champignons

    €4,50

  • Extra saus

    €2,50

  • Extra friet - kroket - pasta - patatjes

    €2,50

  • Mayonaise of ketchup

    €1,00

  • Salade “la Bionda”(scampi, ger.zalm, gepaneerde vis, quiche)

    €25,00

  • Pasta frutti di mare

    €28,00

  • Gebakken groentjes - aardappeltjes - zure room - kaas

    €20.00

  • Kabeljauw - pletpatatjes met zure room - garnalen

    €26,00

  • Gebakken roggevleugel - kappertjes - citroenboter*

    €27,00

  • Brandade van zalm - schartong - sausje met citroengras

    €26,00

  • *Keuze uit frietjes / kroketjes / patatjes / pasta

    extra portie: € 2.50

  • Mayonaise / ketchup

    €1,00

  • Fruits de mer “la Bionda”

    Dagprijs

    1/2 kreeft - krabbepoot - langoustines - gamba - steurgarnaal - wulken - kreukels garnalen - oesters - sausjes en krokante toast Van donderdag tot zondag (2 dagen vooraf te bestellen)

Dessertjes

  • Kinderijsje

    € 7

    Vanille of mokka

  • Dame blanche

    €10

  • Mini dame blanche

    € 9

  • Coupe colonel

    € 9

    Limoen sorbet – Vodka

  • Café glacé

    € 9

  • Peche Melba

    €9

  • * Slagroom

    €1.2

  • Gebakken banaan – crunch koekjes – dulce leche

    €10

  • Appelgebakje met bolleke ijs

    €10

  • Panna cotta witte chocola – kokos – citroengras – basilic

    €10

  • Moelleux chocolade – bolleke ijs

    €10

  • Kaasbordje met garnituur

    € 14

  • Bordje verwennerij voor bij de koffie

    €7

Wilt u gezellig komen tafelen bij Bistro la Bionda?

U kan telefonisch of per mail reserveren.

Contactformulier +32 15 61 43 56 info@bistrolabionda.be