Wij kiezen uitsluitend voor kwaliteit en verse producten.

 

Laat u verrassen door de pure smaken van onze heerlijke gerechten. Wij beschikken over een uitgebreide wijnkaart en helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van een bijpassende wijn.

 

Onze menu kaart verandert regelmatig en is seizoensgebonden!

 

U kunt via Bancontact, kredietkaarten, papieren consumptiecheques betalen.

Menu

Suggesties

  • Voorgerecht

  • Thaise kippensoep – noodles – koriander

    €8,00

  • Couscous salade – gerookte forel – parmezan

    €14,00

  • Tomaten salade – gebakken mozzarella – pesto

    €14,00

  • Scampi van de chef

    €14,00 / €24,00

  • Hoofdgerecht

  • Ribbetjes “ sweet & spicy”

    €23,00

  • “Waldorf” salade

    €20,00

  • Salade zomerblozer (tomaat garnaal)

    €25,00

  • Stoverij van lam – boontjes

    €25,00

  • Paella “la Bionda”

    €25,00

  • Bord met schaal en schelpdieren – groentjes

    €32,00

  • Zalmforel – sjalotte stoemp – honing tijm saus

    €25,50

  • Dessert

  • Baverois van yoghurt – bosbessen

    €9,00

  • Gemarineerde ananas – kokosijs

    €9,00

Gezelligheid kent geen tijd

  • suggestie-menu (p/p)

    €40,00

  • Couscous salade met forel

  • OF

  • Thaise kippensoep

  • ---

  • Bouillabaise met vis

  • OF

  • Tagliata met rundsvlees

  • ---

  • Ijsje met aardbeitjes

  • - Menu per persoon -

Lunch gerechtjes (12h tot 14:45h en niet op zon en feestdagen)

  • Broodje Italiano (pesto – tomaat – mozzarella – ham)

    €13,00

  • Stoofvlees op de wijze van moeke – frietjes

    €18,00

  • Ballekes in tomatensaus, witte selder – frietjes

    €18,00

  • Wrap met kip – ananas – curry – cresson

    €14,00

  • Canneloni met spinazie – gehakt of quorn – tomatensaus

    €17,00

Proevertjes om te delen... of niet

  • Kruiden brood met onze lekkere olijf olien

    €7,00

  • Patatas bravas

    €10,00

  • Bruschetta met tomaat en basilicum

    €10,00

  • Bordje “Bonta Duroc ham” 24 m rijping – meloen

    €15,00

  • Oesters met appel en avocado

    €16,00

  • Verse calamares fritti – tartaar

    €13,00

  • Kroketjes van goulash

    €13,00

  • Loempia van nobashi garnaal – groentjes

    €13,00

  • Traaggegaard buikspek oosterse toets

    €15,00

  • Octopus met tomaat en tzatziki

    €16,00

  • Pittige balletjes met tomatensaus

    €12,00

  • Bordje wulken in pittige bouillon

    €13,00

  • Gevulde champignon met ratatouille en kaas

    €12,00

  • Brioche met verse krabsla

    €15,00

  • Supplement brood

    €1,00

  • Opgelet, deze gerechtjes kunnen niet als hoofdgerecht !

Voorgerechten

  • Carpaccio van gemarineerde entrecote – parmezaan – rucola

    €17,00

  • Kroketjes van kaas en ham – peterselie mayo – tomaat

    €14,00

  • Kikkerbillen met kruidenlookboter

    €16,00

  • Cocktail van krab – ei – cocktailsaus

    €17,00

  • Gerookte zalm – kruidenkaas – toast

    €17,00

Hoofgerechten

  • De Laet en Van Haver

    “De Laet en Van Haver” of ook “The Butcher store” genoemd, is een internationaal begrip in horeca, werkt samen met de beste kwekers die de hoogste kwaliteit vlees uit de oorspronkelijke regio van het ras leveren. Voorts zijn ze ook gespecialiseerd in Dry aged meat.

  • Chateau briand “BWB” 250 gr natuur / saus

    €24,00

  • A la minute gemalen steak americain natuur / bereid

    €21,00

  • Filet pur van paard natuur / saus

    €26,50

  • * Sauzen: bearnaise, peperroom, archiduc, roquefort, bordelaise

    €2,50

  • * Frieten – kroketten – patatjes – pasta, extra portie

    €2,20

  • * Mayonaise – ketchup

    €0,70

  • Voor wie een slaatje/groentjes wil bij zijn vleesje

  • Slaatje mix

    €3,50

  • Witloofslaatje

    €4,00

  • Warme groentjes/gebakken champignons

    €4,50

  • Zuiderse salade met feta – olijven

    €19,00

  • Zuiderse salade met feta en scampi

    €20,00

  • Portobello met spinazie – roquefort – spek

    €21,00

  • Portobello met spinazie en roquefort

    €19,00

  • Gebakken roggevleugel – kappertjes – citroenboter

    €25,

  • Fruits de mer la Bionda

    Dagprijs

    ½ kreeft, krabbenpoot, kreukels, wulken, gamba, scampi, steurgarnaal, langoustines, oesters, garnalen, sausjes, krokante toast. Van donderdag tot zondag (2 dagen vooraf te bestellen)

  • Juli tot september

    Donderdag : mosselen - friet op diverse wijze Vrijdagmiddag : bordje - mosselen friet

Wilt u gezellig komen tafelen bij Bistro la Bionda?

U kan telefonisch of per mail reserveren.

Contactformulier +32 15 61 43 56 info@bistrolabionda.be